Facebook Twitter Google Email
logo CAPA

Onze waterparken

Homepagina > Onze waterparken

Hours of zwemmen in onze waterparken

Voor kleine als voor grote, mooie waterparken en zwembaden, waarvan sommige worden behandeld in de kampeerders in onze vakantiedorpen in Pornic, Guerande, Le Croisic en Soulac sur Mer

Tan, ontspanning en waterspelen zijn gepland hele dag in de zomer tijdens een verblijf in campings CampaquAPleinAir.


L’Océan Village et Spa

Een groot zwembad voor je kamperen, het is van alle geneugten van het zwembad en het water in al zijn vormen. Zwemmen, dagdromen, spelen voor jongere splash: het is tijd om de lente en de zomer Croisic genieten.

Meer info over het water-park

Domaine de Léveno

Geniet van een verwarmd overdekt zwembad vindbaar bij goed weer. Leveno beschikt over een buitenzwembad, die de mogelijkheid om te schakelen tussen zwemmen en in het water spelen zoals slide biedt

Meer info over het water-park

Village la Boutinardière

Gratis toegang tot een groot openlucht en overdekt waterpark. Gelach en gegarandeerde dia’s en glijbanen beschikbaar van mei rillingen. Mogelijk therapiesessies in het wellnesscentrum.

Meer info over de outdoor water-park
Meer info over het overdekte water-park

Le Palace Camping Village

Het paleis heeft een enorm zwembad is geopend van begin april tot eind september. 650 m² verwarmd zwembad op een speelse universum dia’s, raceauto, de rivier tegen de stroom in, spa (anatomische zetels, jacuzzi), met een plonsbad voor geluk en een kleiner zwembad van 200 m² zwembad, ideaal om te zwemmen.

Meer info over het water-park

Domaine d’Inly

Een groot zwembad voor uw vakantie op de camping is van alle geneugten van het zwembad en het water in al zijn vormen . Pool, dagdroom, spelen voor de jongste , Splash : Het is tijd om de lente en zomer Croisic genieten.

Meer info over het water-park

Portfolio : Album d'images