4 * camping op Domaine de Léveno

Uw 4-sterren campingdorp Domaine de Léveno in Guérande heet u welkom in een vriendelijke en warme wereld.

Kom en beleef een onvergetelijke ervaring met familie of vrienden, in de mooiste parc aquatique Campings in Loire Atlantique. Je vindt er spannende glijbanen die net zo gek zijn als elkaar, een golfslagbad, een waterspeeltuin voor kinderen.

Kwaliteitsdiensten

Ontdek ons ​​bar-restaurant, tegenover het waterpark, waar het vooral op het zonnige terras aangenaam vertoeven is onder het genot van een cocktail of een huisgemaakt gerecht bereid door onze chef.
U zult tijdens de zomervakantie ook een prachtige voorstellingszaal ontdekken met adembenemend entertainment, speciaal voor u voorbereid door ons animatieteam.

Maak je overdag geen zorgen, we denken ook aan jou, je kunt je vermaken met muziek tijdens onze aquagym sessies, aqua-fun of onze fitness sessies en mocht je toch meerdere keren per week sporttoernooien willen en plezier zijn beschikbaar.

Daarnaast blijven onze sport- en recreatievoorzieningen, zoals het voetbalveld, jeu de boules baan, minigolf, fitnessparcours en vele andere de hele dag vrij toegankelijk.

Maak je geen zorgen over je kinderen, we zijn ze nog lang niet vergeten, als ze eenmaal de verschillende ruimtes hebben ontdekt die aan hen zijn gewijd, zullen ze de camping Domaine de Leveno niet meer willen verlaten.

* Een binnenspeeltuin bij de miniclub
* Opblaasbare kastelen
* Een speelkamer met biljart, tafelvoetbal, shuffleboard-spellen, ...
* Buitenspeeltuinen op de hele camping
* Een educatieve mini-boerderij

Een perfecte locatie in Guérande

Als u graag op avontuur gaat om de rijkdom van ons erfgoed te ontdekken, wordt u bediend.
Allereerst onze stad Guérande, bekend om zijn wallen die de middeleeuwse stad omringen, een monument dat in 1877 als historisch monument werd geklasseerd

Dan heeft u vast wel eens gehoord van de beroemde “Sel de Guérande”. Verken de zoutmoerassen van Guérande, wandel over de kronkelende wegen die de moerassen afbakenen en ga naar het museum van de zoutmoerassen van Guérande om de geheimen van een goede oogst te ontdekken.
En voor de meer avontuurlijke gasten, kunt u een bezoek brengen aan de moerassen van het regionale park Brière.


Afficher une carte plus grande

Portfolio : Fotoalbum