Facebook Twitter Google Email
logo CAPA

Foto's en videos

Video’s van Camping La Boutinardière in Pornic

Uw volgende vakantie aan de camping Boutinardière in beelden en in video’s: zullen het verblijf ontdekken dat u wacht! Een waterruimte die voor de alle familie zal passen, met gevarieerde glijbanen die iedereen in een lauw water en een glans aflopen om te lachen. Om u te handhaven in vorm, de camping stelt Boutinardière u zittingen d ’ aquagym, het massagebad, de banken hydromassantes voor behalve zijn uitgebreide bekkens.


Aan Pornic, het heel comfort in volle lucht voor een vakantie aan de natuurlijkheid

Aan de camping Boutinardière, hebt u de keus: de adepten van de camping aan de natuurlijkheid zullen gevuld worden, met een uitgebreide plaats sombragés aan het midden d ’ een zorgvuldig onderhouden gehesen park. Voor een comfort plus cossu, stelt de camping zowel mobilhomes voor elk comfort als huisjes die, voor een vakantie moeten gehuurd worden, waar s ’ de zorgen voor het dagblad uitwissen.In camping 4 sterren aan Pornic, comfort en gebruikersvriendelijkheid in Zuidelijk Bretagne

De vakantie in camping, is c ’ eveneens l ’ gelegenheid om sport te doen of doodeenvoudig om zich in vorm in zachtheid te overhandigen! De camping stelt Boutinardière u zijn zaal van fitness, zijn sportuitrustingen en zijn ruimte welzijn voor.


Voor de kinderen kampeerders, een camping met zijn club-kind!

Aan de camping Boutinardière aan Pornic, zijn de kinderen plsu slechts welkom! Alle is voorzien opdat de einden van kool wordt vertroeteld, tot stand komen van nieuwe vrienden, spelen, leren en s ’ amuseren! Van jachten aan de schat in toernooien van kogel aan de gevangene, rust l ’ met de camping uit zal erop toezien dat uw kinderen een onvergetelijke vakantie, veilig doorbrengen. Het zal eveneens voor hen l ’ gelegenheid zijn om u een voorstelling aan te bieden, om voor épater alle kameraden te vertellen vanaf de start van een nieuw schooljaar!


Portfolio : Album d'images


De receptie van Camping Village La Boutinardière Speeltuin voor de kleine kampeerders Schaduwrijke steegje van de camping Avond entertainment in de camping Aerobics lessen Biljart in de speelkamer van La Boutinardière Cottage met prive jacuzzi te huur Kinderclub voor kampeerders zonder kosten Ruime en comfortabele staanplaatsen te huur in Pornic Opblaasbare spellen voor kleine kampeerders Kinderclub van La Boutinardière Camping Village La Turballe Cottages te huur op 200 m van het strand Charmant bungalows te huur op 150m van het strand! Mini-golf La Boutinardière Petanque toernooien CampAquaPleinAir kwaliteitsnormen in Pornic! Overdekt zwembad van de camping Village Club Strand van La Boutinardière Gym op de camping! Kappers Schoonheidsverzorging op locatie Supermarkt van de camping in de buurt van La Baule Pingpong tafels en sportveld Bar met terras Buitenzwembad met glijbanen