4 * camping, Le Palace in Gironde.

Met een bevoorrechte locatie tussen de Atlantische Oceaan en de monding van de Gironde, nodigt uw camping, 4 sterren, Le Palace u uit in een bosrijk park van 16ha.

Onze camping zet zich in voor de bescherming van de natuur. We hebben maatregelen genomen om het milieu te beschermen, zoals afvalbeheer, energie- en waterbesparing, de aanleg van een composteerplaats, de aanleg van een kleine tuin biologisch, ...
Daardoor hebben we het label “de groene sleutel” (milieubeheerlabel) verkregen.

Onze kwaliteitsdiensten en apparatuur

Om uw vakantie heerlijk te maken zijn er op de camping veel faciliteiten. Te beginnen met het watergebied. Het bestaat uit een overdekt zwembad met waterspelletjes, bubbelbaden, ..., een binnen- of halfoverdekt zwembad, beide verwarmd.
En tot slot een prachtig buitenwaterparadijs met spannende glijbanen.

We beschikken dan over een veelvoud aan faciliteiten waartoe de toegang gratis is, zoals een multisportterrein, een fitnessruimte, 2 tennisbanen, een jeu de boules baan, een speeltuin voor kinderen, een minigolfbaan, ...

En als u toch bang bent dat u zich zult vervelen, maak u dan geen zorgen, ons animatieteam staat klaar om u tijdens uw verblijf te vermaken met een gevarieerd programma voor iedereen, jong en oud.

Op de camping vind je ook alle essentiële diensten. De winkels met de bar, het restaurant en de kruidenierswinkel zijn van begin april tot half september elke dag geopend. Maar ook een tv-kamer en tot slot bieden we u de verhuur van fietsen aan om ons mooie departement van de Gironde te verkennen.

De Gironde ontdekken

Het paleis is gelegen in de stad Soulac-sur-Mer, een badplaats met een kilometerslang uitgestrekt zandstrand waar surfers, zwemmers en sporters elkaar ontmoeten.
U kunt uw wandeling voortzetten in de oude stad om de Basiliek van Onze-Lieve-Vrouw van het Einde der Aarde te bezoeken, een tussenstop op de Santiago de Compostela-routes, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.
Vervolg uw reis voorbij de stad Soulac-sur-Mer, naar de stad Talais, een klein typisch Medoc-dorp, om een ​​heel ander landschap te ontdekken met zijn oude oesterhaven en zijn kleine witte en blauwe hutten.

Portfolio : Fotoalbum