4 * camping, L’Oasis Palavasienne in Palavas les Flots

Als u op zoek bent naar een camping in Zuid-Frankrijk, vlakbij de Middellandse Zee, dan is onze 4-sterren camping, L’Oasis Palavasienne, iets voor u!

Ons etablissement heeft 2 aquatische ruimtes met 2 verschillende sferen. De eerste "the Fun Pool" met zijn spannende glijbanen, zijn zwembad en zijn aquapark speciaal voor kinderen. De tweede, waar rust en sereniteit heersen, noemt het "De Oase", een ware oase van rust met zijn zwembad bestaande uit een bubbelbad, anatomische en hydromassagebanken, een solarium, ... wij laten u de rest ontdekken.

Kwaliteitsdiensten en apparatuur

Veel faciliteiten zijn gratis toegankelijk voor volwassenen en kinderen op de camping.
Hierdoor kunnen kinderen helemaal vrij zijn in de kinderspeeltuin, zodat ze alle energie die ze over hebben na een dag aan het zwembad kunnen gebruiken.
En als je een activiteit met het gezin wilt doen, heb je de beschikking over een jeu-de-boulesbaan, een voetbalveld of een volleybalveld.

In juli en augustus is er ook een animatieteam aanwezig om de sfeer te bepalen en u optimaal te laten genieten van uw vakantie, met sportieve en leuke activiteiten. En ’s avonds veranderen onze animatoren om u een echte show te geven (op het programma avonden lotto, DJ, karaoke, magie,…).

Als uw koffers eenmaal in uw accommodatie zijn geplaatst, hoeft u uw auto niet meer te gebruiken.

Op de camping heb je een bar-restaurant-service die geopend is van begin mei tot begin september, snacks open in juli en augustus en een kruidenierswinkel die geopend is van begin mei tot begin september, waar elke ochtend stokbrood en warme broodjes op je wachten.

Daarnaast biedt de camping een gratis pendeldienst naar het strand van Palavas les Flots.

Ontdek de stad Palavas les Flots en zijn omgeving

De mooie badplaats Palavas les Flots is een echt klein stukje paradijs tussen wilde vijvers, waar het niet ongewoon is om flamingo’s en reigers te zien, en de azuurblauwe zee met een strand dat zich uitstrekt over 7 km fijn zand.

Voor natuurliefhebbers, ontdek niet ver van de camping, in de stad Lattes, geclassificeerd als beschermd natuurgebied, paden die kunnen worden bewandeld of met de fiets om een ​​wild landschap te ontdekken waar de natuur zich vermengt, ecologie en Camargue-tradities.

Portfolio : Fotoalbum