5 * camping, Le Domaine d’Inly in het zuiden van Morbihan

Uw 5-sterrencamping Domaine d´Inly nodigt u uit voor een vakantie in het hart van een toeristische regio in het zuiden van Bretagne, in het charmante stadje Pénestin.

U zult versteld staan ​​van het ontdekken van een waterpark in de open lucht van 3500m². Er is voor elk wat wils en voor alle leeftijden (bubbelbaden, glijbanen, wilde rivier, golfslagbad, enz.) En als het weer niet meezit, is er een prachtig overdekt zwemparadijs van 1500 m² beschikbaar.

5-sterren services

Om uw vakantie tot een succes te maken, bieden wij u gratis toegangsmateriaal voor volwassenen en kinderen:

* petanque
* voetbalveld,
* tennisbaan
* speeltuin met opblaasbare spellen

En als je er nog wat wilt tijdens de zomervakantie, kun je kanoën en peddelen in de vijver of in onze bostrampo springen.

Als je na dit alles nog energie hebt, zal ons animatieteam je vermaken met tal van activiteiten (fitness, aquafun, sporttoernooien, ...)

Kom ’s avonds, tijdens de zomervakantie, samen in de concertzaal die op het programma staat: concerten, lotto, dansavonden en vele andere verrassingen. Dit alles zichtbaar vanuit het bar-restaurant van de camping rond een heerlijke cocktail en een goede maaltijd bereid door onze teams.

Hou je van dieren? Dan ben je in de hemel, want binnen de camping is er een manege waar lessen en ritten worden aangeboden, evenals een educatieve mini-boerderij.

Inschepen voor de bestemming Morbihan

Verken de stad Pénestin, die vol schatten is. Vaar naar de haven van Tréhiguier, te voet, met de fiets of met de auto, om de stadsschat "de Bouchot-mosselen" te ontdekken, bijgenaamd "zwart goud", ze zijn opgenomen in het Pantheon van cultureel en immaterieel erfgoed van Frankrijk. Vervolg je weg naar het weelderige strand van de geologisch geclassificeerde goudmijn en als je daar zin in hebt, ga je de lucht in voor een paraglidingrit over het strand.

Ga iets verder naar de stad La Roche-Bernard, een stad gesticht door de Vikingen in 919, gelegen aan de monding van de Vilaine

Portfolio : Fotoalbum