5 * camping de L’Océan Aan de kust

Onze kwaliteitsdiensten en apparatuur

Uw 5-sterren camping L’Océan Village and Spa heet u welkom in het charmante stadje Le Croisic, op 150 meter van de Atlantische Oceaan.

Onze camping biedt veel sport- en recreatiemogelijkheden, te beginnen met onze aquatisch gebied meer dan 2000 m², met verwarmd buitenzwembad, geopend van half mei tot september, afhankelijk van de weersomstandigheden, en verwarmd binnenzwembad als de camping opengaat.

Na heerlijk genoten te hebben van het zwembad, komt u heerlijk ontspannen in onze wellnessruimte en geniet u van een goede, zorgvuldig uitgevoerde massage.

Onze sportfaciliteiten omvatten een tennisbaan, twee jeu-de-boulesbanen, een multisportterrein, een voetbalveld, tafeltennistafels en een fitnessruimte die toegankelijk is via de wellnessruimte.

En zodat kinderen optimaal van hun vakantie kunnen genieten, is er een grote speeltuin voor hen ingericht

* Waterglijbanen,
* Een spinnenweb,
* Gateways
* Ophangstangen.

Maar dat is niet alles, ze kunnen springen van plezier in een trampoline of in de opblaasbare constructie.

U kunt ze in alle rust aanschouwen aan een tafeltje rond een van de cocktails die onze barman bereidt en als u dit plezier wilt verlengen, laat u verleiden door de gerechten van onze chef met uitzicht op het showpodium, goed op zijn plaats voor het aperitiefspel. elke avond uitgevoerd tijdens de zomer.

Ons animatieteam neemt je overdag mee op een aantal gekke activiteiten (sporttoernooien, fitnesssessies, waterpret) en voor kinderen worden ze verwacht in de miniclub voor leuke en gevarieerde activiteiten. Maar onze entertainers stoppen daar niet, je vindt ze ’s avonds in een feestelijke en vriendelijke sfeer tijdens een karaoke, een show, een lotto en nog veel meer, we laten je het zelf komen ontdekken.

Een bevoorrechte locatie aan zee

Als u er even helemaal tussenuit wilt, bieden wij huurfietsen aan die u langs de wilde kust van Croisic naar Pouliguen brengen, waar u kleine baaien zult ontdekken om in te zwemmen.
U zult uw wandeling door de zoutmoerassen, het embleem van het schiereiland Guérandaise, kunnen voortzetten en zo de geheimen van het oogsten van Guérande-zout leren kennen.

Portfolio : Fotoalbum